Bavaria 41 Narissazeilboot huren IJsselmeer

De bavaria 41, een geweldig ruim nieuw schip, heeft 3 ruime slaaphutten en 2 toiletruimtes. De ruime luxe voorhut heeft een opvallend groot bed (2.08 x 2m) met veel opbergruimte. De zeilboot is zeer compleet uitgerust met o.a. een boegschroef, stuurautomaat, dubbel stuurwiel. Het prachtige interieur en exterieur maakt dit schip geliefd onder zeilers die waarde hechten aan zowel comfort als sportiviteit. Door samen te werken met Farr Yacht design, ook wel bekend als de ontwerper van de Volvo Ocean 65, beschikt de bavaria 41 over uitstekende zeileigenschappen. Een zeilboot voor een heerlijke zeilvakantie in Nederland!

Type zeiljachtBavaria 41
Bouwjaar2015
Lengte x breedte x diepgang12.35m x 3.96m x 1.75m
ZeilenRolgrootzeil, rolgenua
Hutten3
Slaapplaatsen8 (2 in salon)
MotorVolvo penta 40pk
GPS kaartplottervink
Stuurautomaatvink
Boegschroefvink
Elektrische ankeliervink
Radio/CD spelervink
Verwarmingvink
Douchegelegenheid in natte celvink
Waterkaartenijsselmeerkaart 1810, Waddenkaart 1811, Almanak 1 + 2, stroomschuifkaart Waddenzee West
Navigatie Log, wind- en dieptemeter, handpeilkompas, verrekijker, koerslineaal, passer
Veiligheidreddingvesten , lifelines, marifoon, radarreflector, ankerbal, vaarkegel, noodsignalen, verbanddoos, verrekijker, scheepshoorn
Uitrusting binnen2 pits gaskooktoestel met oven, toilet, warm water, verwarming, keukeninventaris
Extraboegschroef, stuurautomaat, dubbel stuurwiel, 2x toiletruimte, elektrische ankerwinch

De Bavaria 41 Narissa , een geweldig ruim nieuw schip, met 3 ruimte slaaphutten en twee toiletruimtes. Een zeilboot voor een heerlijke zeilvakantie in Nederland!

 

Deze zeilboot huren?

Zeilboot huren vanuit Andijk (tussen Enkhuizen en Medemblik), de meest centrale ligging voor een zeiltrip op het ijsselmeer of de Waddenzee!

Andijk biedt uitgebreide vaarmogelijkheden. Andijk ligt direct en centraal aan het IJsselmeer. U heeft geen last van lastige sluizen en bent direct op het IJsselmeer. Medemblik ligt op 4 mijl, Enhuizen op 10 mijl en Stavoren op 12 mijl. Ook de Waddenzee is uitstekend bereikbaar. Naar Den Oever is slechts 14 mijl.