Bavaria 36 Saffier

Bavaria zeilboot huren vanuit Andijk

De bavaria 36 Saffier is een heerlijk ruim schip met uitstekende zeileigenschappen. De boot is uitgerust met een grootzeil met maindropsysteem, rolgenua en gennaker.  

De ruime tweepersoonshut voorin en de twee separate tweepersoonshutten in het achterschip bieden u privacy en comfort. De boot biedt plaats aan 8 personen.

De zeilboot is zeer compleet uitgerust met o.a. een boegschroef, stuurautomaat, gennaker, en in ALLE slaapcabines extra luxe matrassen met lattenbodem!

Nieuw 2017: nieuw grootzeil en nieuwe rolgenua. Een zeilboot voor een heerlijke zeilvakantie in Nederland!

Type zeiljachtBavaria 36
Bouwjaar2011
Lengte x breedte x diepgang11.35m x 3.67m x 1.63m
ZeilenGrootzeil met maindrop systeem, rolgenua, gennaker
Hutten3
Slaapplaatsen8(2 in salon)
MotorVolvo penta 28pk
GPS kaartplottervink
Stuurautomaatvink
Boegschroefvink
Elektrische ankeliervink
Radio/CD spelervink
Verwarmingvink
Douchegelegenheid in natte celvink
Waterkaartenijsselmeerkaart 1810, Waddenkaart 1811, Almanak 1 + 2, stroomschuifkaart Waddenzee West
Navigatie Log, wind- en dieptemeter, handpeilkompas, verrekijker, koerslineaal, passer
Veiligheidreddingvesten , lifelines, marifoon, radarreflector, ankerbal, vaarkegel, noodsignalen, verbanddoos, verrekijker, scheepshoorn
Uitrusting binnen2 pits gaskooktoestel met oven, toilet, warm water, verwarming, keukeninventaris
ExtraBoegschroef, stuurautomaat, gennaker, TV-DVD speler met digitenne, luxe matrassen met lattenbodem in alle slaapkabines.

De Bavaria 36 Saffier, een heerlijke zeiler, ZEER compleet uitgerust met. o.a. boegschroef , stuurautomaat,  gennaker en lattenbodems + comfortmatrassen in alle slaapkabines!

 

Deze zeilboot huren?

Zeilboot huren vanuit Andijk (tussen Enkhuizen en Medemblik), de meest centrale ligging voor een zeiltrip op het ijsselmeer of de Waddenzee!

Andijk biedt uitgebreide vaarmogelijkheden. Andijk ligt direct en centraal aan het IJsselmeer. U heeft geen last van lastige sluizen en bent direct op het IJsselmeer. Medemblik ligt op 4 mijl, Enhuizen op 10 mijl en Stavoren op 12 mijl. Ook de Waddenzee is uitstekend bereikbaar. Naar Den Oever is slechts 14 mijl.