Zeilboot kopen en verhuren:

 Wel het zeilplezier, maar niet de zorgen en onderhoud!

Ruim 25 jaar bestaand familiebedrijf waarbij u verzekerd bent van uitstekende service en een perfekt onderhouden boot.

Een betrouwbare partner in de zeilbootverhuur, prefered Buy & Charter partner van Jansma Jacht, de bavaria dealer van Nederland

Centrale ligging aan het ijsselmeer, met de waddenzee onder handbereik.

Buy and Charter zeilboot – Uitleg

Wilt u graag een zeiljacht bezitten, maar heeft u geen tijd of zin om u bezig te houden met het onderhoud, winterberging, vaarklaar maken en het schoonmaken van uw zeiljacht, dan is het Buy and Charter concept van Andijk Zeiljacht Verhuur ook iets voor u.

Doordat uw zeilboot verhuurd wordt gedurende de tijd dat u er zelf niet mee vaart, kost u zeiljacht u geen duizenden euro’s per jaar, maar vaart u kosteloos. U heeft daarnaast het voordeel dat uw zeilboot professioneel wordt onderhouden, uw zeilboot altijd schoon is en in uitstekende staat van onderhoud. Wilt u zelf gaan zeilen, dan ligt uw zeilboot altijd schoon en goed onderhouden voor u klaar, u kunt zo aan boord en zorgeloos wegvaren.

Hoe werkt ons buy & charter concept. U koopt bij Andijk Zeiljacht Verhuur een nieuwe zeilboot via het buy and charter concept. Als u een nieuwe Bavaria zeilboot bij ons koopt, ontvangt u bij een contract van twee jaar 10% korting! Omdat u een zeiljacht koopt dat deel uitmaakt van een bedrijfsmatig gerunde chartervloot is het mogelijk de 21% BTW van het aankoopbedrag direct terug te vorderen van de belastingdienst. U hoeft dus minimaal 21% minder te investeren. De verhuurvoorwaarden worden vastgelegd in de bemiddelingsovereenkomst. De boot wordt verhuurd vanaf eind maart tot eind oktober. De duur van de overeenkomst gaat in overleg. U mag in ieder geval minimaal 4 weken (30 dagen) gebruik maken van uw eigen boot. Als de boot niet is verhuurd kunt u ook altijd last-minute zelf gaan zeilen. U betaald als eigenaar de ligplaats, verzekering en de kosten van onderhoud. Andijk Jacht Verhuur verzorgt gedurende het gehele seizoen uw zeiljacht,regelt de uitgave, inname, controle en schoonmaak van de boot en regelt de gehele administratieve afwikkeling m.b.t. de verhuur.

Voordelen van het Buy and Charter concept bij Andijk zeiljacht Verhuur

 • Ruim 25 jaar bestaand familiebedrijf, waarbij u verzekerd bent van uitstekende service en een perfekt onderhouden boot.

 • Een betrouwbare partner in de zeilbootverhuur, prefered Buy & Charter partner van Jansma Jacht, de bavaria dealer van Nederland

 • 10% korting bij de aanschaf van een nieuwe Bavaria zeilboot

 • De mogelijkheid om de 21% BTW terug te vorderen, omdat uw zeiljacht deel uitmaakt van een bedrijfsmatig gerunde chartervloot

 • Door uw zeilboot te verhuren wanneer u niet zelf zeilt, vaart u uw zeilboot kosteloos

 • De periode dat uw schip beschikbaar is voor verhuur gaat in overleg

 • Gaat u zelf zeilen, dan ligt uw zeilboot altijd schoon voor u klaar.

 • Een ligplaats in Andijk. Een uitstekende lokatie centraal gelegen aan het IJsselmeer op een steenworp afstand van de historische havensteden Enkhuizen en Medemblik.

 • De Waddenzee onder handbereik. En heel belangrijk, U kunt meteen de zeilen hijsen, zonder ongemak van sluizen en bruggen.

 • de centrale ligging van Andijk Jacht Verhuur heeft u een keuze uit afwisselende vaargebieden: het IJsselmeer, Markermeer, de Waddenzee, Friese meren en Noordzee.

 • In vergelijking met andere havens aan het IJsselmeer, hanteert de haven van Andijk aantrekkelijke ligplaats tarieven. De haven heeft uitstekende faciliteiten, o.a. goede parkeervoorzieningen (zowel buiten als overdekt), uitstekende sanitaire voorzieningen, gratis wifi, gratis leenfietsen, een 1e klas restaurant met gezellig terras, watersportwinkel, speelplaats voor de kinderen.

 • Indien gewenst, verzorgen wij het totale onderhoud van uw zeilboot.