Wanderer zeiljacht huren Andijk.

De Wanderer 40P is een prachtig zeewaardig nieuw zeiljacht, met 3 slaapcabines en een stahoogte van 2 m door het hele schip! het is een echte Wadden- en kustboot. Een polyester schip met een klassiek uiterlijk naar ontwerp van Martin Bekebrede, ontwerper van o.a. de Noordkaper. Karakteristiek voor de Wanderer 40 is het comfortabele zeegedrag, de eenvoudige zeilbehandeling en het enorme vaargebied, waarbij ook droogvallen eenvoudig mogelijk is. De boot biedt plaats aan maximaal 8 personen.

Type zeiljachtWanderer 40P
Bouwjaar2018
Lengte x breedte x diepgang13.05m x 4.10m x 0.85/2.40m
ZeilenRolgrootzeil, rolgenua en kluiver
Hutten3
Slaapplaatsen8 (2 in salon)
MotorYanmar 57pk
GPS kaartplottervink
Stuurautomaatvink
Boegschroefvink
ExtraBoegschroef, stuurautomaat, gennaker, luxe matrassen, 2 zonnepanelen, AIS, kuipkussens.
VaargebiedIJsselmeer, Waddenzee, Markermeer, Friesland, Noordzee

Andijk biedt uitgebreide vaarmogelijkheden. Andijk ligt direct en centraal aan het IJsselmeer. U heeft geen last van lastige sluizen en bent direct op het IJsselmeer. Medemblik ligt op 4 mijl, Enhuizen op 10 mijl en Stavoren op 12 mijl. Ook de Waddenzee is uitstekend bereikbaar. Naar Den Oever is slechts 14 mijl.

Boek nu

De Wanderer 40 Jo Anna, een zeiljacht voor een fantastische zeilvakantie !

De boot heeft een grote salon met uitzicht. Een heerlijke zeiler en zeer compleet uitgerust. De Staghoogte van de Wanderer 40 is 2m. Door zijn variable diepgang is ook droogvallen mogelijk met dit zeiljacht !
Boek nu

droogvallen op de Waddenzee

Meer informatie met tips voor droogvallen op de Waddenzee.