Dehler 29 huren vanuit haven Andijk. De Dehler “TwentyNine” is een zeilboot met uitstekende zeileigenschappen. De boot is uitgerust voor maximaal 4 personen. De Dehler 29 heeft 2 slaapcabines, een navigatiehoek, toiletruimte en keuken met gasfornuis en koelbox.

Verder is de zeilboot uitgerust met een doorgelat grootzeil, rolgenua, gennaker, helmstok, sprayhood, verwarming, kaartplotter, AIS transponder en een stuurautomaat.

Andijk biedt uitgebreide vaarmogelijkheden. Andijk ligt direct en centraal aan het IJsselmeer. U heeft geen last van lastige sluizen en bent direct op het IJsselmeer. Medemblik ligt op 4 mijl, Enkhuizen op 10 mijl en Stavoren op 12 mijl. Ook de Waddenzee is uitstekend bereikbaar. Naar Den Oever is slechts 14 mijl varen.

Type zeiljachtDehler 29
Bouwjaar2012
Lengte x breedte x diepgang8.75m x 2.99m x 1.22m
ZeilenDoorgelat groootzeil, rolgenua, gennaker
Hutten2
Slaapplaatsen4
MotorVolvo penta 20pk
GPS kaartplottervink
Stuurautomaatvink
Boegschroefx
Elektrische ankelierx
Radio/CD spelervink
Verwarmingvink
Douchegelegenheid in natte celx
Waterkaartenijsselmeerkaart 1810, Waddenkaart 1811, Almanak 1 + 2, stroomschuifkaart Waddenzee West
Navigatie Log, wind- en dieptemeter, handpeilkompas, verrekijker, koerslineaal, passer
Veiligheidreddingvesten , lifelines, marifoon, radarreflector, ankerbal, vaarkegel, noodsignalen, verbanddoos, verrekijker, scheepshoorn
Uitrusting binnen2 pits gaskooktoestel met oven, toilet, warm water, verwarming, keukeninventaris
ExtraStuurautomaat

U kunt de Dehler 29 huren vanuit de haven van Andijk (tussen Medemblik en Enkhuizen), de meest centrale ligging voor een zeiltrip op het IJsselmeer of de Waddenzee!

CHECK HIER DE BESCHIKBAARHEID