De Hanse 355 is een sportief zeilend zeiljacht met 3 slaapkabines. De zeilboot heeft een zelfkerende fok, waardoor het zeiljacht eenvoudig te bedienen is. Met dit zeiljacht beleeft u, dankzij de unieke combinatie van comfort en manoeuvreerbaarheid, een heerlijke zeilvakantie. De hanse 355 heeft een 2x tweepersoonshut in het achterschip en een tweepersoonshut voorin. De comfortable salon met zitbanken (1 slaapplaats), heeft een navigatiehoek en een kombuis met koelkast, 2pits gasstel, een ruime toiletruimte en tevens een warmwater boiler en verwarming aan boord. De kaartplotter buiten en stuurautomaat op deze zeilboot zorgen voor nog meer zeilgemak. Bij aanvang van uw zeilvakantie treft u een uitstekend onderhouden en superschoon zeiljacht aan, gereed voor een heerlijk zeilvakantie!

Type zeiljachtHanse 355
Bouwjaar2012
Lengte x breedte x diepgang10.59m x 3.55m x 1.92m
ZeilenGrootzeil met easy-drop-systeem, zelfkerende fok, gennaker
Hutten2
Slaapplaatsen7 (1 in salon)
MotorYanmar 18pk
GPS kaartplottervink
Stuurautomaatvink
Boegschroefvink
Elektrische ankelierx
Radio/CD spelervink
Verwarmingvink
Douchegelegenheid in natte celvink
Waterkaartenijsselmeerkaart 1810, Waddenkaart 1811, Almanak 1 + 2, stroomschuifkaart Waddenzee West
Navigatie Log, wind- en dieptemeter, handpeilkompas, verrekijker, koerslineaal, passer
Veiligheidreddingvesten , lifelines, marifoon, radarreflector, ankerbal, vaarkegel, noodsignalen, verbanddoos, verrekijker, scheepshoorn
Uitrusting binnen2 pits gaskooktoestel met oven, toilet, warm water, verwarming, keukeninventaris
Extraboegschroef, stuurautomaat, gennaker

zeilboot huren vanuit Andijk (tussen Enkhuizen en Medemblik), de meeste centrale ligging voor een zeiltrip op het IJsselmeer of de Waddenzee!

Andijk biedt uitgebreide vaarmogelijkheden. Andijk ligt direct en centraal aan het IJsselmeer. U heeft geen last van lastige sluizen en bent direct op het IJsselmeer. Medemblik ligt op 4 mijl, Enhuizen op 10 mijl en Stavoren op 12 mijl. Ook de Waddenzee is uitstekend bereikbaar. Naar Den Oever is slechts 14 mijl.