Bavaria 33

De Bavaria 33 is te huur vanuit Andijk. De Bavaria 33 heeft een prachtige lijn, enorme ruimte, stahoogte en niet te vergeten super zeileigenschappen. Het prachtige interieur en exterieur maakt dit schip geliefd onder zeilers die waarde hechten aan zowel comfort als sportiviteit. De boot is ontworpen door Farr Yacht design, ook wel bekend als de ontwerper van de Volvo Ocean 65. De verrassend ruime salon heeft een aparte navigatiehoek, een compleet ingerichte keuken met koelkast, gasfornuis en oven. Een ruim toilet met wasbak, douche en ruimte om uw zeilkleding op te hangen. Verder een voor- en achtercabine met ruime slaapplaatsen. De Bavaria 33 is van alle gemakken voorzien, met o.a een boegschroef, stuurautomaat, genaken, elektrische ankerwinch, forti bedsysteem in beide slaapcabines voor een heerlijke nachtrust en een riant zwemplateau.

Type zeiljachtBavaria 33
Bouwjaar2016
Lengte x breedte x diepgang9.99m x 3.42m x 1.60m
ZeilenRolgrootzeil, rolgenua, gennaker
Hutten2
Slaapplaatsen6 (2 in salon)
MotorVolvo penta 30pk
GPS kaartplottervink
Stuurautomaatvink
Boegschroefvink
Elektrische ankeliervink
Radio/CD spelervink
Verwarmingvink
Douchegelegenheid in natte celvink
Waterkaartenijsselmeerkaart 1810, Waddenkaart 1811, Almanak 1 + 2, stroomschuifkaart Waddenzee West
Navigatie Log, wind- en dieptemeter, handpeilkompas, verrekijker, koerslineaal, passer
Veiligheidreddingvesten , lifelines, marifoon, radarreflector, ankerbal, vaarkegel, noodsignalen, verbanddoos, verrekijker, scheepshoorn
Uitrusting binnen2 pits gaskooktoestel met oven, toilet, warm water, verwarming, keukeninventaris
Extrafroli bedsysteem in alle slaapkabines met comfort matrassen, boegschroef, stuurautomaat, gennaker

Zeilboot huren vanuit Andijk (tussen Enkhuizen en Medemblik), de meest centrale ligging voor een zeiltrip op het IJsselmeer of de Waddenzee!

Andijk biedt uitgebreide vaarmogelijkheden. Andijk ligt direct en centraal aan het IJsselmeer. U heeft geen last van lastige sluizen en bent direct op het IJsselmeer. Medemblik ligt op 4 mijl, Enhuizen op 10 mijl en Stavoren op 12 mijl. Ook de Waddenzee is uitstekend bereikbaar. Naar Den Oever is slechts 14 mijl.