Mijn zeilboot verhuren

Je eigen zeilboot (laten) verhuren.

Heeft u een eigen zeilboot, maar niet altijd tijd om te gaan zeilen? Uw eigen zeiljacht verhuren heeft veel voordelen. Op deze manier kunt u een gedeelte van de jaarlijkse kosten van uw zeilboot terugverdienen of een zelfs winst maken door uw zeiljacht te verhuren. Zoekt u een verhuurder die een schoon en goed onderhouden zeiljacht heel belangrijk vindt, dan bent u bij Andijk Jacht Verhuur aan het juiste adres!

Uw zeilboot verhuren, hoe werkt het.

Veel zeilboot eigenaren zouden hun boot wel willen verhuren, maar zien op tegen het vele regelwerk wat er bij komt kijken. U kunt uw zeiljacht  via ons  laten verhuren. Wij bieden twee varianten aan:

Wij verhuren uw zeilboot en verzorgen de in- en uitgave van uw zeilboot

 1. U geeft aan wanneer u zelf wilt gaan zeilen en welke periode uw zeilboot voor verhuur beschikbaar is. Daarnaast kunt u altijd zelf gaan zeilen als de boot niet verhuurd is.
 2. U zeilboot krijgt een plek in de haven van Andijk (gemeente Medemblik)
 3. Wij verzorgen de promotie van uw zeilboot en zorgen voor boekingen.
 4. Wij verzorgen al het email verkeer met huurders en potentiële huurders (aanvragen, boekingen, vragen m.b.t. de huur, toesturen informatie)
 5. Wij zorgen voor betrouwbare huurders. Wij toetsen de zeilervaring van de potentiële huurder, bij twijfel nemen wij contact op met huurder.
 6. Wij verzorgen de gehele administratieve afhandeling met de huurder (opstellen huurcontract, regelen betaling huursom en borgsom)
 7. Wij ontvangen de huurders en geven een uitleg van uw zeilboot.
 8. Tijdens de huurperiode zijn wij het aanspreekpunt van de klant. Bij vragen, problemen of storingen kan de huurder dag en nacht contact met ons opnemen. Wij beantwoorden de vragen van de huurder, instrueren de huurder wat te doen, ondernemen de nodige actie en zorgen ervoor dat alles goed wordt afgehandeld.
 9. Wij controleren voor aanvang van de huurperiode uw zeilboot en controleren na afloop van de huurperiode uw zeiljacht.
 10. Mocht er schade zijn dat verzorgen wij de melding bij de verzekeringsmaatschappij, regelen dat uw boot gerepareerd wordt en verzorgen de gehele afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.

Wij verhuren uw zeilboot en u zorgt zelf voor het uitgeven van uw zeilboot

 1. U geeft aan wanneer u zelf wilt gaan zeilen en welke periode uw zeilboot voor verhuur beschikbaar is.
 2. U zeilboot kan in uw eigen haven blijven liggen.
 3. Wij verzorgen de promotie van uw zeilboot en zorgen voor boekingen.
 4. Wij verzorgen al het email verkeer met huurders en potentiële huurders (aanvragen, boekingen, vragen m.b.t. de huur, toesturen informatie)
 5. Wij zorgen voor betrouwbare huurders. Wij toetsen de zeilervaring van de potentiële huurder, bij twijfel nemen wij contact op met huurder.
 6. Wij verzorgen de gehele administratieve afhandeling met de huurder (opstellen huurcontract, regelen betaling huursom en borgsom)
 7. Het uitgeven van uw zeiljacht doet u zelf.

 

Uw eigen zeiljacht laten verhuren:

Uw eigen zeilboot verhuren,  u bent vrij in de keuze hoe vaak u uw zeiljacht wilt laten verhuren. Gaat u zelf zeilen, dan ligt uw zeilboot altijd schoon voor u klaar en kunt u zo wegvaren.

Voordelen van het verhuren van uw zeilboot bij Andijk zeiljacht Verhuur

 • Ruim 25 jaar bestaand familiebedrijf, waarbij u verzekerd bent van uitstekende service en een perfect onderhouden boot!.

 • U brengt de kosten aan uw zeilboot terug, of vaart zelfs gratis.

 • U kunt via ons uw zeiljacht onder gunstige condities voor verhuur verzekeren

 • Wij werken met duidelijke huurvoorwaarden waarin uw belangen als verhuurder zijn gewaarborgd. Wij zorgen voor betrouwbare huurders. Huurders dienen over ruime zeilervaring te beschikken. Wanneer iemand uw zeilboot wilt huren, overleggen we bij twijfel altijd met u of uw zeiljacht aan deze huurder wilt verhuren.

 • De periode dat uw schip beschikbaar is voor verhuur gaat in overleg

 • Een ligplaats in Andijk. Een unieke ligging met uitgebreide vaarmogelijkheden. Andijk is centraal gelegen aan het IJsselmeer op een steenworp afstand van de historische havensteden Enkhuizen en Medemblik. De Waddenzee en markermeer zijn uitstekend bereikbaar.

 • U kunt meteen de zeilen hijsen, zonder ongemak van sluizen en bruggen.

 • Door de centrale ligging van Andijk Jacht Verhuur heeft u een keuze uit afwisselende vaargebieden: het IJsselmeer, Markermeer, de Waddenzee, Friese meren en Noordzee.

 • In vergelijking met andere havens aan het IJsselmeer, hanteert de haven van Andijk aantrekkelijke ligplaats tarieven. De haven heeft uitstekende faciliteiten, o.a. goede parkeervoorzieningen (zowel buiten als overdekt), uitstekende sanitaire voorzieningen, gratis wifi, gratis leenfietsen, een 1e klas restaurant met gezellig terras, watersportwinkel, scheepsonderhoud en een speelplaats voor de kinderen.

 • Indien gewenst, verzorgen wij het totale onderhoud van uw zeilboot.